Aile ve Çift & Evlilik Danışmanlığı ve Psikoterapisi

Aile ve Çift & Evlilik Danışmanlığı ve Psikoterapisi

Aile ve Çift & Evlilik Danışmanlığı ve Psikoterapisi, Aile Terapisi, Çift Terapisti Moda, Aile Terapisti Şişli, Çift Terapisi Kadıköy, Aile Terapisi Kadıköy, Çift Terapisti Kadıköy, Aile Terapisti Kadıköy, Çift Terapisti Şişli, Aile Terapisi Şişli

Aile ve Çift & Evlilik Danışmanlığı ve Psikoterapisi

Çoğu çift hayattan daha fazla zevk almak ve hayatlarını daha fazla renklendirmek için bir ilişkiye adım atarlar. Bazı ilişkilerde ilerleyen zamanlarda işler tersine gitmeye başlayabilir. Fakat mutlu olmak için atılan bu adım çiftler arasında sorunlar yaratmaya başlar. Bu sorunlar çiftlerin karşılıklı birbirlerini suçlamaya ve hatalarını kabul etmemeye iter. Çift neredeyse bütün bir gününü yaşadıkları veya yaşayacakları olası çatışmalar üzerine düşünür ve / veya kaygılanır. İlişkiyi sürdürmek ve içinde mutlu olmak her iki taraf içinde neredeyse imkansız hale gelir.

Aile ve Çift & Evlilik Danışmanlığı ve Psikoterapisi

Aile ve Çift & Evlilik Danışmanlığı ve Psikoterapisi

Çift ve Evlilik psikoterapisti genel olarak aşağıdaki sorunlarla başa çıkmak için çiftlere psikolojik destek sunabilirler.

  • Evlilikten önceki süreçlerde ortaya çıkabilecek sorun, çatışma ve uyum sorunları için (evlilik öncesi destek veya yardım için).
  • Aile içinde yaşanan iletişim sorunlarının aşmak için.
  • Aile içinde veya çiftler arasında oluşabilecek güven problemlerini aşmak için destek alabilirsiniz.
  • Çift ilişkisinde oluşabilecek kıskançlık problemi, aldatma veya aldatılma problemlerinin yarattığı etkileri azaltmak için.
  • Çift ilişkisinde taraflardan birinin kendisiyle yeterince ilgilenilmediği veya vakit ayrılmadığını düşündüğü zamanlarda.
  • Çift ilişkisinde ortaya çıkabilcek cinsel çekiciliğin azalması ve ya diğer cinsel problemeler için bir çit ve evlilik terapistinden psikolojik yardım alabilirsiniz.

Çocuk Merkezli Aile Danışmanlığı ve Psikoterapisi için ne zaman başvurmalı;

Hem aile içinde hem de çiftler arasında ortaya çıkabilecek çatışmalar ve sorunlar sadece çiftleri veya ilgili tarafları etkilemez. Çoğu durumda bu tür süreçlerden en olumsuz etkilenen kişi ailenin en küçük üyesi olan çocuklardır. Çünkü bir çok açıdan desteklenmeye veya ilgi görmeye ihtiyaçları varken; yaşanan sorun yüzünden bunlardan mahrum kalırlar veya kalma tehlikesiyle karşı karşıyadırlar. Böyle durumlarda bir aile psikoterapistinden alınacak destek almak mümkündür. Böyle bir destekle, mevcut sorunlarla baş edilebilir ve bu sorunların çocuklar ve aile için daha fazla maddi ve manevi bir zarara yol açmadan ortadan kaldırılabilir.

Kaynak: Lunar Psikoterapi
Aile ve Çift & Evlilik Danışmanlığı ve Psikoterapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanı Moda, Aile Psikoloğu Şişli, Çift Terapisi Kadıköy, Aile Terapisi Kadıköy, Çift Terapisti Kadıköy, Aile Terapisti Kadıköy, Çift Terapisti Şişli, Aile Terapisi Şişli

About lunarpsikoterapimerkezi

Lunar Psikoterapi Merkezi uzman kadrosuyla ruh sağlığı alanında İstanbul'da hizmet vermektedir. Şubeler: Taksim Şubesi. Tel: 0 (212) 245 11 46. Moda, Kadıköy Şubesi. Tel: 0 (212) 245 11 46.

Yorum bırakın